Gratis verzending binnen België en Nederland

Portefeuillewinkel.be biedt u gratis verzending aan op al uw bestellingen binnen België en Nederland. Bij Portefeuillewinkel.be streven we voortdurend naar een vlotte service en hoge klanttevredenheid. Hierbij richten we ons op een snelle afhandeling van uw bestelling.

Verzending binnen België: Vóór 17u00 besteld, morgen in huis!

Dit houdt in dat als u vóór 17:00 uur bestelt en betaalt, wij uw bestelling dezelfde dag nog versturen. De volgende werkdag wordt uw bestelling bezorgd. Indien u per bankoverschrijving betaalt, dan wordt uw bestelling verzonden zodra wij het bedrag ontvangen hebben. Uw bestelling wordt met Bpost verstuurd en wordt meestal in de brievenbus geleverd.

Bezorgtijd België

Ontvangst betaling

Levering

Maandag - 17:00

Dinsdag

Dinsdag - 17:00

Woensdag

Woensdag - 17:00

Donderdag

Donderdag - 17u00

Vrijdag

Vrijdag - 17u00

Maandag

Zaterdag t.e.m. Maandag - 17u00

Dinsdag


Verzending naar Nederland: Vóór 15u00 besteld, morgen in huis!

Indien u vóór 15:00 uur bestelt en betaalt, versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag. Uw pakket wordt als pakket met PostNL verstuurd en de volgende werkdag door de postbode aan de deur bezorgd. U dient aanwezig te zijn op het afleveradres ten tijde van de levering van het pakket. Mocht u toch afwezig zijn, dan zal de postbode op een later tijdstip nogmaals langskomen. Indien het pakket uiteindelijk niet kon worden afgeleverd, dan kunt u het binnen drie weken in uw postkantoor afhalen.

Bezorgtijd Nederland

Ontvangst betaling

Levering

Maandag - 15:00

Dinsdag

Dinsdag - 15:00

Woensdag

Woensdag - 15:00

Donderdag

Donderdag - 15:00

Vrijdag

Vrijdag - 15:00

Zaterdag

Zaterdag t.e.m. Maandag - 15:00

Dinsdag